Obtine reducere la achizitia unui laptop prin programul rabla.

Daca iti doresti un laptop cu un pret mai redus, poti sa obtii acest lucru prin programul rabla pentru laptop. Pentru a beneficia de reduceri prin acest program trebuie sa indeplinesti urmatoarele conditii:

  • trebuie sa detii un laptop defect sau vechi, dar nu mai vechi de 5-6 ani
  • trebuie sa doresti sa achizitionezi un laptop second hand de la acelasi magazin¬†
  • trebuie sa te prezinti cu laptopul defect la un magazin care accepta acest program, pentru ca laptopul sa poata fi evaluat de catre un tehician.

 

Reducerea de care vei beneficia poate creste in functie de laptopul pe care doresti sa il cumperi astfel, cumparand un laptop de peste 1200 de lei, poti primi o reducere de 400 de lei, pentru laptopul tau defect. Desigur, acestea sunt doar simulari iar situatia reala poate sa difere insa o estimare poti obtine si la telefon, daca iti cunosti bine laptopul defect si poti furniza informatii despre starea generala cat si starea componentelor. Daca laptopul tau este un model mai premium si mai are inca display functional, tastatura si carcasa functionala, placa de baza, memorii ram, sau alte componente, valoarea acestuia poate fi mai insemnata.

Totusi, nu te astepta sa obtii pe laptopul tau defect, aceeasi suma pe care ai fi obtinut-o daca ai fi dezmembrat singur laptopul si daca ai fi listat componentele pe olx sau alt site de anunturi.

Acest proces este greoi, necesita timp si cunostinte pentru a putea dezmembra laptopul si nu in ultimul rand, necesita rabdare pana gasesti cumparatori pentru fiecare componenta in parte.

Daca te-am facut curios, iti recomandam sa intri pe laptopsecond-hand.ro si sa cauti cele mai bune oferte la laptopuri. Daca bugetul de care dispui este unul mai mare, iti recomandam si categoriile “laptopuri i7” , “laptopuri i5” “laptopuri i3“.¬†