Ce avantaje avem la achizitia unui laptop second hand.

laptopuri second hand

V-ati intrebat vreodata de ce ati cumpara un laptop second hand, utilizat de altcineva inaintea dumneavoastra? Este oare rentabila achizitia unui laptop refurbished? Daca dispuneti de un buget limitat dar totusi va doriti un laptop, atunci poate fi foarte rentabil.

Important este de unde cumparati laptopul sh, pentru a avea siguranta ca va functiona cativa ani de zile, fara sa riscati investitia. Intotdeauna este recomandat sa cumparati electronice second hand, de la firme autorizate sa comercializeze laptopuri ieftine.

Aceste firme sunt obligate de lege sa ofere garantie si sa emita bon fiscal, astfel banii dumneavoastra nu vor fi aruncati pe geam, cum poate fi cazul in situatiile cand alegeti sa cumparati de la persoane de pe internet, care nu reprezinta o firma si care vand in nume propriu.

Riscul de a cumpara un laptop cu defecte sau care sa nu functioneze, este minim, daca alegeti sa cumparati de la un distribuitor de laptopuri sh sau un service de laptopuri care vinde si laptopuri refurbished. Avantajul este ca tehnicienii verifica amanuntit aceste latpopuri, inainte de a le scoate la vanzare, pentru a se asigura ca functioneaza in parametrii.

Nu in ultimul rand, pretul, poate fi cel care sa va convinga, pentru ca un laptop sh cu un procesor i3, costa de la 700 de lei in sus in timp ce in magazine preturile sunt aproape duble.